Maak een afspraak

0471 675 236 info@ivoaluconstruct.nu

Over ons


DSC02153

Waarom aluminium als constructiemateriaal

Aluminium is een veelzijdige metaalsoort: licht, uitzonderlijk sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Dit metaal is dan ook door zijn eigenschappen bij uitstek geschikt voor constructies als veranda‘s – terrasoverkappingen – carports – glaswanden – ramen en deuren.

Aluminiumconstructies gaan in principe een leven lang mee, maar worden nog al eens vernieuwd omdat technische ontwikkelingen nieuwe toepassingen mogelijk maken. Snel volgen dan onweerstaanbare trends met originele, stijlvolle, verfijnde, elegante of juist robuust ogende vormgeving.

Wist u dat aluminium talloze malen hergebruikt kan worden, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te boeten. Goed voor het milieu dus!

DSC02155

Welke materialen als dak en wandbekleding

Bij een lichte maar sterke aluminiumconstructie passen zowel een lichte dak- of wandafwerking als een zware. Zo kan de zeer lichte, maar sterke en slagvaste polycarbonaat kanaalplaat of het massieve polycarbonaat in opaal of glasheldere uitvoering, worden toegepast.

Als daglicht niet nodig of gewenst is, kan ook gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld Trespa als dak- of wandafwerking.

Als daglicht beperkt gewenst is, dan kan een lichtstraat of lichtkoepel worden geplaatst. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

DSC02181

Nabehandeling en kleuren

Alle aluminium profielen worden gepoedercoat en in principe zijn er 400 kleuren beschikbaar. Carports in bouwpakketten zijn in de meest gangbare standaard kleuren verkrijgbaar.

Verlichting

Spotjes

Veranda, terrasoverkapping en carport kunnen worden voorzien van ingebouwde spots. Een tiental standaard kleuren zijn beschikbaar, maar tegen een bescheiden meerprijs kunnen de spotjes ook gepoederlakt worden in de kleur van de profielen.

DSC02194

Led verlichting in de platen

Led verlichting ingewerkt in de platen geeft een mooi zacht diffuus licht; het lijkt alsof de platen zelf licht geven.

Meer…

Wilt u de verlichting gelijkmatig verdeeld hebben over het terras of heeft u graag een leeshoekje met intensere verlichting?

Wilt u de verlichting kunnen dimmen of automatisch laten schakelen met een bewegingssensor?

Het kan allemaal ……. u beslist.

Het ‘complete doe-het-zelf bouwpakket’ met bijhorende profielsystemen

Wilt u als professional of doe-het-zelver een overkapping, carport, vaste luifel, veranda of dakkoepel zelf plaatsen, dan maken wij het u gemakkelijk met onze op maat vervaardigde en compleet samengestelde bouwpakketten.

Meer informatie
 • Altijd maatwerk uit eigen atelier

 • Afspraak is afspraak

 • Snelle offerte

 • Eén aanspreekpunt &
  persoonlijke begeleiding

 • IVO ALU CONSTRUCT

 • Kluizerdijk 20

 • 3930 Hamont-Achel

 • Tel. 0032471675236

 • BE 0716.953.427